WEB dizajn

 

web design
web design 1

Web dizajn je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu – također kombinira tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju, te, kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici. No, bitna značajka koja web dizajn distancira od grafičkog dizajna jest u izvedbenom dijelu: osim što je potrebno poznavati tehničku prirodu Interneta, web dizajn je specifičan zbog svoje dinamičke strukture: web stranice su “živa materija”, granaju se i neprestano obnavljaju.

web design agency colorado affordable pricing

Razvijamo web stranice visokih performansi koristeći najnaprednije standarde i tehnologiju. Nudimo kompletnu uslugu kada je u pitanju web dizajn: hosting, domena, dizajn i izrada web stranice i sve vrste postprodajnih usluga, a one se ogledaju u tehničkoj podršci, održavanje stranice, backupi, antivirusna zaštita, zaštita od hackera i sl. Takođe nudimo i kompletnu podršku kada je u pitanju vođenje stranice od malih savjeta do vođenja kompletne stranice po nalogu i direktivama klijenta.  Mogućnost integracije web šopinga, foruma ili povezivanja sa svim socijalnim medijima kao i još mnoštvo drugih opcija. Napredna interakcija sa klijentima od samog početka projekta je osnov našeg pristupa.  Sve naše web stranice se upotpunosti prilagođavaju veličini ekrana uređaja na kojem se otvaraju.

Prepustite svoj projekat profesionalcima i ostvarite uštede odmah!

Način na koji štedite svoje vrijeme i novac sa nama je vrlo jednostavan. U mogućnosti smo svim našim klijentima osim web dizajna ponuditi i mnoge druge usluge neophodne za Vaš posao. Što više usluga koristite veće bonitete dobijete. Jednostavno, zar ne?

Kada izaberete jednog poslovnog partnera i njemu prepustite izradu vašeg loga, web stranice, FB stranice, štampu promotivnog materijala dekoraciju ureda ili prodajnog prostora (foto tapete, canvas slike, zidne naljepnice, portali i sl), brandiranje vozila i td.  logično je da ćete uštediti novac. Ali to nije jedini dobitak za Vašu firmu; razmišljajući i postupajući na ovaj način Vi osim što štedite novac Vi štedite jako puno energije i vremena, a takođe dobijate i jednoobrazan vizuelni identitet vaše djelatnosti i na webu i na printanom materijalu što uveliko doprinosi pozitvinoj percepciji kod Vaših kupaca i daje jednu totalno novu – profesionalniju notu kada je u pitanju izgradnja Vašeg poslovnog imidža.

w1 1
3309

Usluge web dizajna

Web dizajn

Web dizajn

Web prezentacije kompanija, Online shop, Forumi, Redizajn postojećih stranica
cijene na upit
SEO optimizacija

SEO optimizacija

Strategija ključnih riječi / Optimizacija meta tagova / Sređivanje tagova u sadržaju / Optimizaciju naslova i podnaslova (H1-H6) / Kreiranje datoteke robots.txt / kreiranje, registracija i obnova sitemap.xml / Popravljanje unutrašnje strukture linkova / Analiza dupliranog sadržaja / kreiranje „404” stranice i „301” redirect po potrebi / Prilagodba na pretraživačima Google, Yahoo, Bing /
cijene na upit
Web  hosting

Web hosting

Cjelokupno hosting rješenje / Zakup domena
cijene na upit
Tehničko održavanje web stranica

Tehničko održavanje web stranica

Zaštita od hakerskih upada / Neovlaštenog korištenja web stranice / Zaštita od virusa / Sigurnosne kopije
cijene na upit
web stranice

"Vođenje" web stranice

Izmjena i dopuna sadržaja / Objave / Analize posjeta / Strategije za privlačenje novih posjetilaca - kupaca /
cijene na upit
Socijalni mediji

Socijalni mediji

Prezentacije kompanija / Izmjena i dopuna sadržaja / Objave / Analize posjeta / Strategije za privlačenje novih posjetilaca - kupaca / Nagradne igre / Kuponi / Događaji / Grafička rješenja
cijene na upit
Mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije

iOS / Android / Windows Phone
cijene na upit
Facebook aplikacije

Facebook aplikacije

Nagradne igre / zanimljive ankete / skupljanje kupona za dodatne popuste
cijene na upit
E-mail marketing - Newslettere

E-mail marketing - Newslettere

Analiza ciljeva i konsultacije / Dizajn i programiranje / Analiza i statistika
cijene na upit