Izrada savršene prozorske grafike za vas započinje s našom besplatnom konsultacijom gdje ćemo slušati vaše ideje, ciljeve i potrebe. To će nam omogućiti da osmislimo pravi dizajn za vas koji će se takođe uklapati i u vaš budžet. 

Naše usluge dizajna u potpunosti osiguravaju da dobijete sve što ste željeli. Možemo početi s vašim postojećim smjernicama za robnu marku. Ili vam možemo pomoći dizajnirati ispočetka ako još nemate ništa na umu!

prozorska grafika

Štampa i montaža

Nakon što odobrite konačni dizajn, naš tim za izradu preuzeće poslove štampanja i rezanja vaših vinilnih znakova učinkovito prateći vaše specifikacije.

Naša pomoć ne prestaje nakon proizvodnje; možemo vam pomoći pri postavljanju radi sprečavanja stvaranja mjehurića, deformacija i bora. Ako želite sami instalirati svoje vinilne natpise, možemo vam pružiti alate koji su vam potrebni.

Vrste folija za prozorsku grafiku

PVC Folija

PVC Folija

Najstandardni materijal za brendiranje izloga, Dolazi u matt ili gloss završetku. Ovaj meterijal je neprovidan i propušta vrlo malu količinu svjetlosti. U cijenu je uračunat osnovni dizajn i montaža.
30,00 KM/m2
PVC Blockout Folija

PVC Blockout Folija

Folija sa sivim ljepilom, Dolazi u matt ili gloss završetku. Koristi se kada je podloga na koju lijepimo šarena i ne želimo da nam se oslikava na dizajn. Ovaj meterijal je neprovidan i propušta vrlo malu količinu svjetlosti. U cijenu je uračunat osnovni dizajn i montaža.
30,00 KM/m2
PVC Transparentna Folija

PVC Transparentna Folija

Folija je u potpunosti providna, Koristi se za brendiranje izloga u slučajevima da je dizajn blago uočljiv. Materijal je providan i propušta svjetlost. U cijenu je uračunat osnovni dizajn i montaža.
30,00 KM/m2
PVC Transparentna Folija   bijela PVC folija

PVC Transparentna Folija + bijela PVC folija

Folija je u potpunosti providna, Koristi se za brendiranje izloga sa unutrašnje strane i to u kombinaciji sa običnom bijelom folijom koja naglašava boje i dizajn. Meterijal postavljen na ovaj način je neprovidan i propušta vrlo malu količinu svjetlosti. U cijenu je uračunat osnovni dizajn i montaža.
40,00 KM/m2
One Way Vision folija

One Way Vision folija

Najčešće se naziva prozorskom grafikom. Ova folija je providna sa jedne strane a sa druge se oslikava dizajn. U cijenu je uračunat osnovni dizajn i montaža.
35,00 KM/m2
Pjeskarena folija

Pjeskarena folija

Folija sa efektom zamućenog ili pjeskarenog stakla. Neprovidna je ali propušta veću količinu svjetlosti. U cijenu je uračunata montaža.
45,00 KM/m2
Pjeskarena folija sa štampom

Pjeskarena folija sa štampom

Folija sa efektom zamućenog ili pjeskarenog stakla sa printom po želji. Neprovidna je ali propušta veću količinu svjetlosti. U cijenu je uračunat dizajn i montaža.
55,00 KM/m2
PVC Folija Plot   Cutt

PVC Folija Plot + Cutt

Štampa PVC folije sa izrezivanjem u oblike po želji kupca. Ova folija je neprovidna i propušta vrlo malo količinu svjetlosti. U cijenu je uračunat osnovni dizajn i montaža.
45,00 KM/m2
Odobravamo količinske kao i druge vrste popusta.

30 Dana garanacija uz refundaciju!

Kupujte sa povjerenjem. Ako vam se ne svidi tražite punu refundaciju plaćenog iznosa.