Brendiranje vozila

Apsolutna transformacija automobila u boje vašeg brenda počinje ovdje. Pretvorite vozilo u vašu pokretnu reklamu i predstavite Vaš brend svima u gradu.

Car Wrap – “Presvlačenje” vozila

Ako ste razmišljali o potpunoj promjeni boje na vašem ljubimcu na točkovima bićete uzbuđeni kada Vam kažemo da ste na pravom mjestu. Dostupno je preko 200 različitih nijansi boja.

 

stikermanija logo png

Auto grafika

Brendiranje i car wrap radimo sa Avery Dennison folijama sa mat ili sjajnim završetkom uz mogućnost dodatne zaštite laminacijom. U ponudu je uključen dizajn, štampa i postavljanje folije kao i garancija od godinu dana. Osim samog brendiranja radimo i zatamnjivanje stakala.

Vrste auto grafike

Brendiranje vozila

Brendiranje vozila je odličan i isplativ način za stvaranje ogromnog utjecaja na hiljade vaših potencijalnih kupaca svakog dana. Iz tog razloga, kada dizajniramo grafiku za vozila, samo želimo poboljšati izgled automobila, kombija ili kamiona. Nastojimo to vozilo koristiti kao medijski kanal koji specifičnoj ciljnoj publici može poslati jasnu poruku.

brendiranje vozila

Od dizajna do montaže

Jednom kada s klijentom dogovorimo o ciljevima i željenim efektima brendiranja, započinjemo s razvijanjem koncepata. Bez obzira da li je projekat pojedinačno brendiranje ili vozni park velike kompanije naš tim će se pobrinuti da svi procesi teku nesmetano.

Brendiranje vozila može se pojaviti u obliku punog omota vozila, ili parcijalne grafike vozila. Vrsta brendiranja koju odaberete ovisi o marketinškoj strategiji vaše kompanije, budžetu i vrsti potencijalnih kupaca koje želite dosegnuti i naravno prirodi vašeg voznog parka. Možemo vam pomoći u gotovo svemu: od dizajniranja vizuelnog izgleda do izrade naljepnica za automobile i znakova za vozila, 

Kompletno presvlačenje folijom

Vinilni omot pokriva vaše vozilo u potpunosti. Materijal  je dizajniran tako da omogućava savijanje i oblikovanje oko krivih i konturnih dijelova vozila, a ima super čvrsto ljepilo. U ovom slučaju osim što imate efektivnu reklamu takođe imate i zaštićeno kompletno vozilo folijom. Odlična je zaštita od matiranja boje vozila, soli, sunca i sl.

Cijena Usluge: 55,00 KM/m2

 

auto stikermanija png
parcijalno brendiranje vozila

Parcijalno presvlačenje folijom

Vinilni omot pokriva samo određene dijelove vašeg vozila. Materijal  je dizajniran tako da omogućava savijanje i oblikovanje oko krivih i konturnih dijelova vozila, a ima super čvrsto ljepilo. Mogućnost korištenja folija u bojama ili štame po želji uz isjecanje folije po konturama printa.

Cijena Usluge: 65,00 KM/m2

 

U cijenu je uračunat osnovni dizajn i/ili priprema za štampu, štampa i montaža auto grafike
Cijene su izražene bez uračunatog PDV
Izlazak na adresu, uzimanje mjera i konsultacije se ne naplaćuju
Odobravamo količinske kao i druge vrste popusta.

Car Wrap dekorativno i zaštitno presvlačenje vozila

Ako ste razmišljali o potpunoj promjeni boje na vašem ljubimcu na točkovima bićete uzbuđeni kada Vam kažemo da ste na pravom mjestu. U ponudi imamo dostupno  preko 200 različitih nijansi boja vrhunskog svjetskog proizvođača Avery Dennsion. Nijanse su podjeljene u nekoliko pod kategorija koje ćemo prestaviti u nastavku.

 

car wrap sarajevo

Avery Dennison™ SW900 Serija folija

SW900 serija Avery Dennison ™ dizajnirana je tako da pruža vrhunsko iskustvo izgleda i profesionalne rezultate mehaničke izdržljivosti. S nenadmašnom paletom boja možete biti sigurni da ćete pronaći upravo onu foliju koja vam je potrebna. Izgled kakav svom vozilu pružate pomoću Avery’s Supreme Wrapping filmova jednostavno nećete pronaći nigdje drugdje. Odaberite između ColorFlow filmova koji mijenjaju sjene, sjajne i mat metalik obloge, četkana ili karbonska vlakna s pravim, trodimenzionalnim zrnima koje možete osjetiti.

I dalje niste zadovoljni?

Pregledajte naš izbor filmskih omotača Conform Chrome, Diamond, Extreme Texrated, Satin i Pearl dok ste ovdje. A, kada kupujete Avery Dennison ™, ne kupujete samo vinilni omot – već kupujete vrhunski proizvod potpomognut decenijama istraživanja i tehnologije! Avery Dennison ™ je brend kojem nije potrebno posebno predstavljanje jer njegova kvaliteta govori sama za sebe. 

Avery Dennison™ Supreme Wrapping