WOBBLERI Kvadratni sa zaobljenim ivicama

wobbler, stoper, akcija

Karakteristike Wobblera na sniženju

Dimenzije wobblera su 100×100 mm, kvadratnog je oblika sa zaobljenim ivicama (kao na ilustraciji). Štampa se u boji sa jedne strane na kartonu Kunsdruck 300gr gloss površine. Držač je transparentan i dostupan je u više boja. Na kraju držača nalazi se ljepilo za lakše pozicioniranje na policu. Osnovni dizajn je GRATIS, a minimalna narudžba ovog artikla je 100 kom. Za količine veće od 2000 kom dajemo dodatnih 10% popusta.

15% Sniženo!

0,34 KM/kom - Akcijska cijena

0,40 KM/kom – Redovna cijena

Općenito o Wobblerima

Wobblere, označivače ili stopere kako neki vole da ih zovu koristimo za isticanje određenog proizvoda, akcije, sniženja, promocije iz želje ze boljom prodajom. Izuzetno je važno da je uočljiv kupcu pa njegov dizajn mora biti jasan, privlačan i ne nametljiv. Primjena wobblera je višestruka, a najčešće ih viđamo u trgovinama, apotekama, auto salonima, osiguranjima, pekarama, slastičarnama, knjižarama i sl. Idealan su način širenja reklamne poruke. Više o ostalim vrstama wobblera možete pročitati klikom na dugme ispod.

UNBREAKABLE VIZIT KARTICE Vizitke od nepoderivog i vodootpornog papira

vizit kartice

Karakteristike Vizit kartica na sniženju

UNBREAKABLE vizit kartice radimo od specijalnog papira koji je nepoderiv i vodootporan. Standardna dimenzija vizit kartica je 86×54 mm (dimenzija lične karte). Po želji klijenta možemo ih raditi sa zaobljenim ivicama. Štampaju se sa obje strane u punoj boji. Osnovni dizajn je GRATIS. Standardno pakovanje sadrži 100 kom što je i minimalna količina narudžbe za ostvarivanje akcijskog popusta. Ako uspijete poderati rukom vizit karticu ili oštetiti vodom dobijate 10% dodatnog rabata.

15% Sniženo!

25,50 KM/pak - Akcijska cijena

30,00 KM/pak – Redovna cijena

Općenito o Vizit karticama

Iako smo već odavno zakoračili u eru digitalne tehnologije “staromodne” vizit kartice i dalje su neophodne baš kao što su to i bile u mnogim godinama iza nas. Sjetite se samo vaših poslovnih sastanaka koje ste imali planski ili neplanski; dali je jednostavnije (da ne kažemo profesionalnije) jednostavno razmijeniti vizit kartice ili prekucavati brojeve, mailove i ostale podatke. Vizit kartica, ako je uradjena kako treba, osim što olakšava posao, ona i doprinosi pozitivnoj percepciji vas i vaše kompanije kod poslovnih saradnika. Kompletnu ponudu vizit kartica možete pogledati klikom na dugme ispod.

Roll-up Baner Dimenzija 85 X 100 cm

roll-up baner, roll-up banner

Karakteristike Roll-up banera na sniženju

Dimenzije banera su 85×200 cm. Kućište Roll-up banera je aluminijsko i dođe sa transportnom torbicom što uveliko olakšava prenos banera sa mjesta na mjesto. Prilikom izrade banera ne koristimo jeftine cerade već isključivo namjenski profesionalni roll-up blockout film. Osnovni dizajn je GRATIS. 

15% Sniženo!

85,00 KM - Akcijska cijena

100,00 KM – Redovna cijena

Općenito o Roll-up banerima

Kućište Roll-up banera je aluminijsko i dođe sa transportnom torbicom što uveliko olakšava prenos banera sa mjesta na mjesto. Prilikom izrade banera ne koristimo jeftine cerade već isključivo namjenski profesionalni roll-up blockout film.  Ovaj film je dizajniran tako da se ivice banera ne uvijaju (kao što je slučaj kod cerada) već ostaju ravne. Pozadina filma je sive boje što dodatno naglašava štampu bez obzira sa koje je strane izvor svjetlosti prostora u kojem je postavljen baner. Standardne dimenzije Roll-up banera su 85×200 cm, 100×200 cm i 120×200 cm. Pogledajte ponudu Roll-up banera klikom na dugme ispod.

Akcijski rabat se dodaje na osnovni rabat naših redovnih kupaca.

Cijene su izražene bez uračunatog PDV.